Skip to content

Een (senior) analist met aantoonbare ervaring in de Cytologie (afgeronde MLO-/HLO

Bij Symbiant werken wij aan kwalitatief hoogstaande diagnostiek en dienstverlening. Voel jij je thuis achter een microscoop, wil je vakinhoudelijk uitgedaagd worden en werken bij een organisatie met de nieuwste ontwikkelingen binnen de pathologie?

Kom dan bij ons het verschil maken.

Wij verzorgen de Pathologie diagnostiek voor drie ziekenhuizen en zijn gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Daarnaast bedienen wij zelfstandige behandelcentra in de regio en een groot aantal huisartsen. Symbiant is een van de 5 laboratoria die het totale aanbod voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker verwerken. Ook is ons laboratorium ISO15189 geaccrediteerd en daar zijn wij trots op.

Als (senior) analist ben je breed inzetbaar in het team voor het screenen van de gynaecologische en niet-gynaecologische onderzoeken, het assisteren in de klinieken. Daarnaast ben je inzetbaar voor verschillende taken binnen de organisatie. Jij hebt oog voor kwaliteit, werkt zorgvuldig, neemt je verantwoordelijkheid waar nodig en hebt bovenal passie voor de Cytologie. Je wilt je kennis en kunde niet alleen toepassen op je eigen werk maar bent ook bereid deze te delen met je collega’s.

Je komt te werken in het Cytologieteam dat bestaat uit (senior) analisten en lab medewerkers. Samen met jou willen wij de Cytologie en de organisatie verder op de kaart zetten door continu bezig te zijn met (intern) onderwijs, innoveren, het verbeteren van de Pathologische diagnostiek, dienstverlening en de patiëntveiligheid.

Je krijgt een fulltime of parttime aanstelling voor onbepaalde tijd. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris (cao ziekenhuizen). De bruto salariëring is afhankelijk van leeftijd en ervaring een bedraagt voor de functie analist maximaal € 3468,-. Voor de functie senior analist bedraagt de bruto salariëring maximaal € 3922,-. Een persoonlijk opleidingsbudget geeft je de ruimte om je verder professioneel te ontwikkelen en door te groeien. Standplaats Alkmaar/Hoorn is nader te bepalen.

Ben je geïnteresseerd? Bel dan voor een vrijblijvend gesprek of afspraak om te komen kijken bij de afdeling cytologie op 088-0249748 en vraag naar J. Sol (HR Adviseur).

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je meest recente CV en motivatie naar HRM@symbiant.nl. Ook voor aanvullende vragen kun je naar dit adres mailen.

Functie

(Senior) Analist

Dienstverband

Fulltime

Branche

CAO Ziekenhuizen

Opleidingsniveau

HBO

WIJ LEIDEN JE OP

Vacatures