Skip to content

Patholoog

Symbiant is op korte termijn op zoek naar een Patholoog

Wie zijn wij?

Pathologie Symbiant bestaat uit totaal 17 pathologen verdeeld over 3 laboratoria. De pathologen oefenen het vak in de volle breedte uit waarbij iedere patholoog zich binnen enkele aandachtsgebieden heeft ontwikkeld.

De laboratoria zijn gesitueerd in de Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar, Dijklander Ziekenhuis en Zaans Medisch Centrum en verzorgen de pathologie diagnostiek voor meerdere ziekenhuizen, de huisartsen en ZBC’s in regio Noord-Holland Noord. Symbiant voert de hoog volume moleculaire diagnostiek grotendeels zelf uit, inclusief NGS.

Er is voor de patiëntenzorg en de B-opleiding OOR AUMC een nauwe samenwerking met de academische referentiecentra in Amsterdam, evenals met enkele perifere centra in de regio. De B-opleiding wordt aangeboden op locatie Alkmaar.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het vak met veel enthousiasme uitoefent.  Ervaring in of belangstelling voor de uropathologie, gynaecopathologie en/of dermatopathologie is een vereiste.

Van onze toekomstige collega verwachten wij dat hij/zij actief deelneemt aan de opleiding en participeert in onderwijs en managementtaken ten behoeve van het laboratorium en ziekenhuis.

Beschikbaarheid bij voorkeur vanaf februari 2023.

AIOS in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Symbiant is een vooruitstrevend bedrijf met een grotendeels digitale werkwijze. Onze laboratoria hebben een open, laagdrempelige (werk)cultuur, waarbij kwaliteit en patiëntenzorg voorop staan. Alle locaties zijn ISO geaccrediteerd.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO AMS, waarbij inschaling afhankelijk is van ervaring. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, met uitzicht op uitbreiding naar een vast dienstverband.

Interesse?

Voor nadere informatie over de functie kun je contract opnemen met Jolanda Sol, HR Adviseur 06-24929758. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gericht aan patholoog Marije van Santen vanuit Alkmaar 088-0249900 of patholoog Ian Ambrose vanuit Hoorn 088-0249746. Mail je sollicitatie uiterlijk vóór 9 december 2022 naar hrm@symbiant.nl.

 

Functie

Patholoog

Dienstverband

Tijdelijk

Branche

AMS

Opleidingsniveau

WO

WIJ LEIDEN JE OP

Vacatures