Skip to content

Patholoog

Patholoog (0,6-1,0 FTE)

Wegens een op handen zijnde pensionering zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega voor Symbiant Alkmaar.

De functie

Symbiant is een vooruitstrevend bedrijf met een grotendeels digitale werkwijze. Hoge kwaliteit in patiëntenzorg heeft onze prioriteit.

Bij ons is er een geleidelijke overgang naar werken in aandachtsgebieden door meer complexe pathologie en toename in participatie van MDO’s. Er zal altijd een deel algemeen overblijven.

Onze voorkeur gaat uit naar een patholoog met ervaring in of belangstelling voor mammapathologie, dermatopathologie, hematopathologie en/of hoofdhals (inclusief endocrinologie).

Van onze toekomstige collega verwachten wij dat hij/zij actief deelneemt aan de opleiding en participeert in onderwijs en managementtaken ten behoeve van het laboratorium en ziekenhuis.

Naast enthousiasme voor het vak zijn flexibiliteit en teamspirit belangrijk.

 Symbiant

Pathologie Symbiant heeft in totaal 17 pathologen in dienst, verdeeld over twee laboratoria in Alkmaar en Hoorn en een front office in Zaandam. Op locatie Alkmaar voert Symbiant de hoog volume moleculaire diagnostiek, inclusief NGS, grotendeels zelf uit.

Onze laboratoria verzorgen de pathologie diagnostiek voor meerdere ziekenhuizen, huisartsen en ZBC’s in regio Noord-Holland Noord. Met ca. 140 medewerkers is Symbiant een groot lab waar de medewerkers dagelijks vanuit hun eigen vakgebied werken aan een optimale patiëntenzorg.

Als patholoog werk je voor één van de ziekenhuizen. Deze functie betreft locatie Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar, een topklinisch opleidingsziekenhuis met een breed oncologisch centrum. Binnen de borstkliniek is snel diagnostiek mamma een speerpunt waar je als patholoog dagelijks actief in participeert.

Er is voor de patiëntenzorg en de B-opleiding OOR AUMC een nauwe samenwerking met de academische referentiecentra in Amsterdam, evenals met enkele perifere centra in de regio. De B-opleiding wordt aangeboden op locatie Alkmaar.

Wij bieden

Onze laboratoria hebben een open, laagdrempelige (werk)cultuur, waarbij kwaliteit en patiëntenzorg voorop staan. Alle locaties zijn ISO 15189 geaccrediteerd.

Je werkt 100% digitaal, waarbij een thuiswerkdag tot de mogelijkheden behoort.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO AMS, waarbij inschaling afhankelijk is van ervaring. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, met zicht op uitbreiding naar een vast dienstverband.

Ook AIOS in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Interesse?

Voor nadere informatie over de functie kun je contract opnemen met Jolanda Sol, HR Adviseur 06-24929758. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gericht aan patholoog Marije van Santen of Lorine Meijer (via 088-0249902).

E-mail uw sollicitatie uiterlijk vóór 31 oktober 2023 aan hrm@symbiant.nl.

 

Functie

Patholoog locatie Alkmaar

Dienstverband

Parttime

Branche

AMS

Opleidingsniveau

WO

WIJ LEIDEN JE OP

Vacatures