Skip to content

Patholoog

Patholoog (0,8-1,0 FTE)

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor Symbiant locatie Hoorn/Zaandam.

De functie

Symbiant is een vooruitstrevend bedrijf met een grotendeels digitale werkwijze. Hoge kwaliteit in patiëntenzorg heeft onze prioriteit.

Bij ons is er een geleidelijke overgang naar werken in aandachtsgebieden door meer complexe pathologie en toename in participatie van MDO’s. Er zal altijd een deel algemeen overblijven.

Onze voorkeur gaat uit naar een patholoog met ervaring en die affiniteit heeft voor managementtaken. Maar ook beginnende pathologen en AIOS in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Van onze toekomstige collega verwachten wij dat hij/zij participeert in onderwijs en managementtaken ten behoeve van het laboratorium en ziekenhuis.

Naast enthousiasme voor het vak zijn flexibiliteit en teamspirit belangrijk.

Symbiant

Pathologie Symbiant heeft in totaal 17 pathologen in dienst, verdeeld over twee laboratoria in Alkmaar en Hoorn en een front office in Zaandam. Op locatie Hoorn vindt het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker plaats.

Op locatie Alkmaar voert Symbiant de hoog volume moleculaire diagnostiek, inclusief NGS, grotendeels zelf uit.

Onze laboratoria verzorgen de pathologie diagnostiek voor meerdere ziekenhuizen, huisartsen en ZBC’s in regio Noord-Holland Noord. Met ca. 140 medewerkers is Symbiant een groot lab waar de medewerkers dagelijks vanuit hun eigen vakgebied werken aan een optimale patiëntenzorg.

Deze functie betreft locatie Hoorn/Zaandam en werk je voor het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en Purmerend en het Zaans Medisch Centrum in Zaandam.

Wij bieden

Onze laboratoria hebben een open, laagdrempelige (werk)cultuur, waarbij kwaliteit en patiëntenzorg voorop staan. Alle locaties zijn ISO 15189 geaccrediteerd.

U heeft de mogelijkheid tot digitaal werken, waarbij een thuiswerkdag tot de mogelijkheden behoort.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO AMS, waarbij inschaling afhankelijk is van ervaring. Het dienstverband wordt met de kandidaat besproken tijdens de sollicitatie waarbij het uitgangspunt is een vast dienstverband aan te gaan.

Interesse?

Voor nadere informatie over de functie kunt u contract opnemen met Jolanda Sol, HR Adviseur 06-24929758. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gericht aan patholoog Ian Ambrose (via 088-0249904). E-mail uw sollicitatie uiterlijk vóór 1 december 2023 aan hrm@symbiant.nl.

 

Functie

Patholoog locatie Hoorn/ Zaandam

Dienstverband

Fulltime

Branche

AMS

Opleidingsniveau

WO

WIJ LEIDEN JE OP

Vacatures